Auguszta napja van. | 2024.03.29

Gyurcsányné "európai értékei" a magyarok szerint nem érték!

2019-03-21 05:05:36

Szerdán összefújta a szél Brüsszelben a magyarok ellenségeit. Többek között megjelent a színen a kommunista diktatúra hóhérának, a véreskezű Apró Antalnak az unokája Gyurcsányné Dobrev Klára, és Alex Soros, a spekuláns Soros György fia.

Az Európai Néppárt (EPP) aznap döntött legerősebb pártjának, a Fidesz tagságáról. Korábban a pártcsalád baloldalához tartozó tizenhárom tagpártjának vezetője indítványozta a Fidesz kizárását, vagy tagságának felfüggesztését.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a Fideszt nem lehet kizárni, tagságát felfüggeszteni, a Fidesz függeszti fel az EPP-ben jogai gyakorlását azért, hogy megmaradjon a pártcsalád egysége, és a két hónap múlva esedékes uniós választásokon sikeresen szerepelhessen.

Gyurcsányné és társai, mint dögszagra összegyűlt éji vad, tort akartak ülni a Fidesz felett. A magyar nemzet hóhérjának, Apró Antal unokája, meg sem várva a döntés végét, az európai parlament folyosójáról, videóüzenetben próbálta elmagyarázni a történteket. Itt álljunk meg egy pillanatra!

A történelem ismétlésének vagyunk a tanúi? Éppen az történik Brüsszelben, hogy a szovjet birodalom fegyvereinek árnyékában békésen gyilkolászgató véreskezű nagypapa unokája, harminc évvel a rendszerváltás után, a magyarok támogatottsága híján, egy új birodalom erejével akar hatalomra jutni?

A milliárdos Gyurcsány, és a büntetlenül maradt kommunista bűnözők kölykei, unokái, szellemei örökösei sokat tettek a regnáló magyar kormány, és a választásokat zsinórban nyerő, kétharmados támogatottságú Fidesz nemzetközi lejáratásában.

A kommunista trükkök közé tartozik a Fidesz megbélyegzése, az antiszemita, a diktatúra építése, a bírói függetlenség csorbítása, a sajtószabadság korlátozása, a korrupció, a jogállami intézmények leépítése, a fékek és ellensúlyok lebontása, a CEU elüldözése kártyák folyamatos kijátszásával a nemzetközi balliberális sajtóban.

Mi, magyarok már megszoktuk, hogy a kommunistákba bele van kódolva a hazaárulás, a rinocéroszbőr vastagságot igénylő hazudozás, az idegenek érdekeinek mindenekelőtti képviselete a magyarok érdekeivel szemben. Számunkra nem meglepő a kommunista diktatúra cenzorának, Lendvai Ildikónak a sajtószabadságért hullatott krokodilkönnyei. Azon se lepődünk meg, hogy a posztkommunista bírókkal teletömött magyar igazságszolgáltatás időnként sikongat a bírói függetlenség csorbítása ellen.

Halkan jegyzem meg, hogy a magyar bíróságok akkor nem voltak hangosak, amikor családok százezreit fosztották ki a munkásőr Felcsúti Péter bankár elvtárs fémjelezte bankok, „devizaalapú átveréssel”. Szégyen, hogy harminc év kevés volt arra, hogy a kommunista diktatúra gyilkosai, működtetői bíróság elé kerüljenek.

Európában nincs még egy olyan ország, amelyben büntetlenül megúszták a kommunisták a hazaárulást, a diktatúra működtetését, az ország kirablását, a gyilkosságokat. Ennek egyenes következménye a Gyurcsányné féle unokák színrelépése a közéletben.

Talán némi reményt jelent, hogy az EPP közgyűlésének felhatalmazásából, három bölcs ember megvizsgálhatja, hogy igazak-e a bűnöző kommunisták kölykeinek, unokáinak, szellemei örököseinek vádjai, amitől évek óta zeng a nemzetközi balliberális sajtó, s amit profin felhasznál a migrációt és a nyílt társadalmat támogató Soros György és szervezetei.

A magyar társadalom túlnyomó többsége nem tekinti európai értéknek Gyurcsányné képviselte demokráciát, nemzeti önazonosságunkat feladó európai egyesült államokat, a kommunista cenzor Lendvai Ildikó közvetítette sajtó- és szólásszabadságot, emberek millióit „törvényesen” kifosztó spekuláns Soros György nyílt társadalmát, Manfréd Weber hatalomért folytatott szervilizmusát, vagy az olyan európai parlamentet, amelynek tagjai a Soros-szervezetek megbízhatósági listáján szerepelnek. Az elmúlt századokban, mi magyarok már nagyon sokat tettünk Európáért. Európa mit tett értünk?

(Nyitókép Gyurcsányné Dobrev Klára. Forrás internet.)