Auguszta napja van. | 2024.03.29

Kazincbarcikai önkormányzati képviselő anyagilag segítette a botrányos körülmények között utcára tett idős, szívbeteg hölgyet

2019-03-04 15:10:00

Hétfő délelőtt Knopp Richárd kazincbarcikai önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), és Kaló Attila szerkesztő, a kazincbarcikai Fidelitas elnöke találkozott a botrányos körülmények között kilakoltatott szívbeteg, mozgássérült idős hölggyel, Horvát Józsefnéval.

Knopp Richard önkormányzati képviselő(Fidesz-KDNP) (b), Horvát Józsefné (k), Kaló Attila szerkesztő, a helyi Fidelitas elnöke

Az önkormányzati képviselő és a helyi ifjúsági szervezet elnöke, megrendülve hallgatta Horvátné Marika nem mindennapi esetét, amely Kazincbarcikán történt meg napjainkban. A tragikus történet végén Knopp Richárd és Kaló Attila, átadták pénzadományukat Marika néninek, hozzájárulva albérlete költségeihez.

- Szívszorító volt látni ezt a törékeny, idős hölgyet, hallgatva nem mindennapi megpróbáltatását. Kazincbarcikai polgárként, politikusként elhatárolódom az ügy ilyen módon történő megoldásától. A híradásokban látva és olvasva ezt a felfoghatatlan esetet, Kaló Attilával elhatároztuk, hogy anyagilag támogatni fogjuk Marika nénit. Kéréssel fordulok a város vezetőihez, hogy ennek az ügynek minden részletét vizsgálják ki, és tegyünk érte, hogy ilyen megdöbbentő eset többé ne fordulhasson elő Kazincbarcikán – mondta el hírportálunknak Knopp Richárd.

Több mint húszezren nézték meg idáig a BRTV riportját, amelyben Horvátné Marika beszél a kilakoltatásának körülményeiről.