Csongor napja van. | 2024.04.16

Az Európai Parlamentbe igyekszik Gyurcsányné, a tömeggyilkos Apró Antal unokája

2019-02-25 09:48:00

„Nem akarok többet csak morgolódni, tanácsot adni. Harcolni kívánok a Fidesszel és a hozzá hasonlókkal szemben. Az európai álomért. Köszönöm a bizalmat – írta facebookos oldalán Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára.”

A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján az lenne helyes, ha Gyurcsány Ferencné, Dobrev Klára, a gyűlölt Apró-klán tagja, nem „európai álomról” áradozna a zsidóktól lopott budai villájukban, hanem bocsánatot kérne azoktól az áldozatok hozzátartozóitól, akiket a hazaáruló Kádár János és bűnbandája, köztük nagyapja, Apró Antal, akasztófán, vagy sortüzekkel gyilkoltatott meg. Gyurcsányné a bocsánatkérés után, a hozzá hasonlókkal tűnjön el a közéletből, mert semmi keresnivalója nincs ott. Felháborító, hogy a kommunista diktatúra anyagi és szellemi örökösei újra vissza akarnak térni a hatalomba.

Dobrev Klára nem felelős a nagyapja bűneiért, de minden értelemben örököse, haszonélvezője a kommunista diktatúrának. A Gyurcsány házaspár, Apró Antal élő leszármazottai milliárdosként élik mindennapjaikat, míg a meggyilkolt ötvenhatos forradalmárok, a sok százezer meghurcolt, elnyomott, bebörtönzött mártír unokáinak nem jutott ilyen élet.