Gedeon napja van. | 2024.03.28

Hír TV: Sneider Tamás a cigányoktól is megvédené az országot

2019-01-28 17:58:00

A Hír TV birtokába került hangfelvételek szerint Sneider Tamás Jobbik-pártelnökké választása után arról beszélt, hogy a cigányoktól is megvédi az országot.

    A Hír TV híradója hétfőn számolt be róla, hogy a birtokába került hangfelvételek szerint a Jobbik elnöke arról beszélt a fél évvel ezelőtti elnökké választása után, hogy ő a párt erős embere, aki meg tudja védeni az országot, és ha kell, "mindenkit agyonüt". A felvételen jól hallható, a pártelnök és a hallgatósága is jót nevetett a kijelentésen.
    Sneider Tamás - a Hír TV hírműsora szerint - kijelentésével arra utalt, hogy 1992-ben szkinhed társaival bántalmazott egy mozgássérült cigány férfit, amiért nyolc hónap felfüggesztett börtönre ítélték. Az esetről szóló periratokat a Ripost közölte a múlt héten.
    Szintén a múlt héten a Hír TV hozta nyilvánosságra azt a videót, amelyen a pártelnök felesége karlendítéssel pózol az esküvői fotózásukon.
    Egy korábbi hangfelvételen pedig Sneider Tamás egy gárdistával kapcsolatban arról beszélt, jobb, ha valaki muszlim hitre tér át, mint ha zsidó lenne. Sneider Tamás fiai ellen jelenleg is bírósági per zajlik, a vád közösség elleni erőszak - hangzott el a Hír TV-ben.