Tivadar napja van. | 2024.04.20

Andy Vajna halálával viccelődik Fidrus Péter, ózdi alpolgármester

2019-01-20 18:08:09

Fidrus Péter Ózd alpolgármestere facebookos oldalán, Andy Vajna halálán viccelődik. A jobbikos alpolgármester nem ismeri a halottról jót vagy semmit magyar közmondást. Vélhetőleg más műveltségbeli hiányosságokkal is küzd Fidrus Péter, mert Lehár Ferenc Víg özvegy című zeneműve operett és nem opera, ahogy balul sikerült feketehumorában állítja.

Fidrus Péter ózdi alpolgármester "humora" facebookos oldalán, a magyar és a nemzetközi filmvilág egyik legnagyobb, meghatározó alakjának, Andy Vajna haláláról

Az ózdi közélet eldurvulásában a város vezetői élen járnak. Korábban olyan hangfelvételek láttak napvilágot, melyen Janiczak Dávid ózdi polgármester, Vona Gábor pártelnök helyettese, a nőkről minősíthetetlen hangnemben nyilvánul meg. (Idekattintva elolvashatja az Anális közösüléssel fenyegette meg beosztottját Vona Gábor helyettese című írást).

Borsod megye második legnagyobb városában nemcsak a közbeszéd durvulása az egyedüli probléma. Helyi ellenzéki politikusok véleménye szerint, az elmúlt öt évben a jobbikos városvezetés erkölcsi és gazdasági mélységbe taszította a települést. 

(nyitó kép Fidrus Péter, forrása ozd.hu)