Gedeon napja van. | 2024.03.28

Bakondi: a liberálisok aktívak maradnak a kampányban 

2019-01-16 08:45:00

A kormány arra számít, hogy a liberális erők aktivitása - ami megnyilvánult utcai tüntetésekben, médiatámadásokban - az elkövetkező hónapokban is folytatódni fog - erről beszélt a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

    Bakondi György kiemelte: a májusi Európa parlamenti választás tétje nagy: a kérdés, hogy marad-e a parlament jelenlegi összetétele, vagy a bevándorlást ellenzők kerülnek többségbe. Mindez hatással lesz az Európai Bizottság összetételére is.
    A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt mondta, a kampányban mindent megtesznek: Magyarországon és Európában is elmondják mi zajlik Európában és milyen veszélyei vannak, ha a mostani politika folytatódik.
    Bakondi György felhívta a figyelmet arra is, hogy az európai vezetés még a választás előtt igyekszik visszafordíthatatlan helyzetet létrehozni. Erre példa a kvóta, valamint a migránsvízum is. Céljuk, legálissá tenni az illegális migrációt, hogy minél könnyebben és minél nagyobb számban növeljék a beérkező migránsok számát - vélekedett Bakondi György.