Tivadar napja van. | 2024.04.20

Bakondi: az EU minél előbb legalizálni akarja az illegális migrációt

2018-11-28 12:15:00

A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint az Európai Unió (EU) mindent megtesz azért, hogy még a jövő májusi európai parlamenti választások előtt legalizálja az illegális bevándorlást.

    Bakondi György a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában szerdán azt mondta, a kvótarendszer, a külső határőrizet uniós kézbe vétele, az egységes bevándorlási hivatal létrehozása, a migránsoknak adott bankkártya, a beutazásukat és az integrációjukat támogató pénzügyi alap és a humanitárius vízum újabb és újabb elemei a "Soros-tervnek", amely legalizálni akarja a migránsok betelepítését.
    Soros György látogatása Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnökénél is azt jelzi, hogy az illegális bevándorlás finanszírozásában "élharcos" "Soros-szervezetek" azt szeretnék elérni, hogy a választások után bevándorláspárti emberek kerüljenek hatalomra - mondta a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója.
    Bakondi György az M1 aktuális csatornán arról beszélt: a déli határnál gyakorlatot kezdett a honvédség, hogy valós helyzetben is olajozott legyen a munkája, garantálva a határ sérthetetlenségét és Magyarország szuverenitásának védelmét.
    Azt mondta, Boszniában feltorlódott a migránsok tömege, és keresik az utakat, merre tudnának továbbmenni. A tél tovább bonyolítja a helyzetet, mert a migránsok egyre türelmetlenebbek, a helyzet egyre feszültebb - fűzte hozzá.