Auguszta napja van. | 2024.03.29

Gyurcsány Ferenc szerint az a jó, ha az emberek a kommunisták szemével látják a világot

2018-11-03 23:38:09

Mostanában egyre gyakrabban és sokakban fogalmazódik meg az a kérdés, hogy mikor hazudik a kommunista? Gyurcsány Ferenc „közéleti szereplése” választ ad erre a nagyon egyszerű kérdésre: amikor mozog a szája. Gyurcsány nem csak verbálisan, hanem mind sűrűbben, a közösségi oldalán, írásban is háryjánoskodik.

Ezeknek a megnyilvánulásoknak egy közös jellemzőjük van, ordas nagy hazugságok. Fletó legújabb szerepében, a demokrata álarcában szédíti, többnyire éltes korú, agymosott követőit.

A tömeggyilkos Apró Antal klánjának hathatós vörös segélyével milliárdossá lett az igazmondással hadilábon álló pápai proligyerek, szombaton facebookos oldalán szólt az egyetemistákhoz.

Na akkor vessetek számot önmagatokkal! Bezárás előtt van a CEU. AZ ELTE több szakán lényegében nem tudnak tanítani, akkora a baj. A Közgáz most lesz alapítványi egyetem, egy év múlva csak az tanulhat, akinek sok pénze van. Döntsétek el, kik vagytok! Besimuló, mindent eltűrő huszonévesek, vagy értelmiségi pályára készülő hazafiak, európaiak. Bárhogyan dönthettek. De a mostani döntésetek sok tekintetben az életetekről szól. Kik lesztek? Fizetett, akár alázott kiszolgálók, vagy önálló emberek? Kiálltok magatokért, vagy bármit megcsinálhatnak veletek? Döntsetek! Ha csak egyszer is uralkodhatnak felettetek, akkor majd ezerszer meg fogják tenni ezt egész életetekben. És kik lesztek akkor a következő 60 évben? Fizetett senkik? Kik vagytok?”

Kik ezek a megszólított egyetemi hallgatók? A szabad és demokratikus Magyarország büszke polgárai. Annak az országnak a lányai és fiai, amely lassan megszabadul a diktatúra és a kommunizmus vörös mételyétől. Ezt a korosztályt már nem érintette meg az „osztályharc”. Velük már nem tudja a milliárdos Gyurcsány és elvtársai elhitetni, hogy jobb a kommunisták osztotta egyenlő nyomor, mint a sikeres öngondoskodás.

Gyurcsányék világképébe nem fér bele a független polgár, mert az átlát rajtuk. Ezek a fiatalok az érzékszerveiknek hisznek, és nem az elvtársaknak. Őket nem lehet megvezetni, mint azokat a kommunista diktatúrában szocializálódott idős embereket, akik még mindig az elvtársak szemén keresztül látják a világot.

„Magyarországon a tandíjat 2008-ban Gyurcsány Ferenc kormánya vezette be.”

Álságos Gyurcsány aggódása a magyar felsőoktatásért. Hithű kommunistakánt elsősorban a spekuláns Soros egyeteméért aggódik. Pedig a CEU-n nem tud akárki tanulni, mert 2010 előtt – Gyurcsányék országrombolása idején – egy szemeszter 1.235.300 Ft-ba került, ami feltehetőleg az elmúlt években tovább növekedett. A facebookon rikácsoló Gyurcsány fiának nincs tandíj gondja, mert a milánói Bocconi Egyetemen tanul évente 3.000.000 Ft-ért. Erre még rájön a kollégium 1.000.000 Ft-os éves díja, költőpénz, étkezés stb...

Telik abból a pénzből, amelyet az Apró-család a kommunista kapcsolataival szerzett.

Lassan közhelyszámba megy emlegetni, hogy Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, az Apró-klán bármelyik tagja, mit keres még a közéletben? Miért van még a kezükben a „vörös segéllyel” összeharácsolt vagyon? Fletó képessége kimerült a Fittelina Kft. pitiáneres ügyeskedéseiben, és soha nem lehetett volna milliárdos, ha az 1956-os forradalmat vérbetipró Apró Antal lánya, Apró Piroska, a Magyar Hitel Bank igazgató tanácsának tagja, nem szerzi meg a rávalót.