Gedeon napja van. | 2024.03.28

Téli mesevilágba invitálja a nézőket a Recirquel 

2018-11-02 15:35:45

Varázslatos téli mesét kelt életre a Recirquel Újcirkusz Társulat Kristály című produkciója a Müpa Sátorban december 8. és 31. között Budapesten.

    A hagyományostól eltérő, kör alakú játéktérről eltűnnek a székek, így annak minden szeglete - és vele együtt a közönség is - a produkció szerves részévé válik. A különleges színpadképnek köszönhetően minden eddiginél közelebb, sokszor egy karnyújtásnyira suhannak el az artisták a nézők feje felett. A társulat artistái ez alkalommal is külföldi és hazai vendégművészekkel, köztük Magyarország legbravúrosabb hiphop táncosaival lépnek a jeges porondra. 
    A Kristály című előadás december 8. és 31. között naponta kétszer, összesen 16 alkalommal látható majd a Müpa Sátorban, a Müpa partneriskola-programjában résztvevő osztályok pedig a számukra fenntartott időpontokban, kedvezményes áron tekinthetik meg a produkciót - közölte a Müpa az MTI-vel. 
    A Recirquel előadása mellett jazz- és könnyűzenei koncertek, hétvégenként családi- és ifjúsági programok, valamint december 2-től ingyenes jégpálya is várja a látogatókat.