Emma napja van. | 2024.04.19

Korózs elvtársban megszólalt a kommunista erkölcs

2018-10-17 09:21:00

Korózs Lajos és elvtársaiból kitörő kommunista erkölcs az utcán élő hajléktalan emberek szabadságáért, jogaiért aggódik. Mit jelent pontosan az utcán élő hajléktalan ember szabadsága és jogai az álbaloldal szerint? Közterek, metróállomások, vasútállomások, buszmegállók, járdák, kapualjak lakásként használata, mellékhelyiség híján a környék összehuggyozása, szarása! Mindent elöntő húgyszag, szarszag, és állandósult fertőzésveszély. 

Egy 2017-es felmérés szerint Magyarországon több, mint 100.000 embernek bizonytalan a lakcíme, közülük 70.808 embernek nincs lakcíme. A hajléktalanok kétharmada vidéken, egyharmaduk pedig a fővárosban él.

Budapesten 2009-ig 1.400-an éltek az utcán, mára már ez a szám 1.000 körülire csökkent, ami a  fedélnélküliek kb 4,5 %-a. Ők azok, akik nem veszik igénybe az emberibb körülményeket biztosító szociális ellátást, helyette aluljárókban, közösségi tereken élik mindennapjaikat, végzik biológia szükségleteiket.

A hajléktalanok lakta környékeken nem lehet úgy elmenni, hogy az arra járó ne gázolna térdig a vizeletben, vagy óvatlan lépéssel ne egy szarcsomóba landoljon. Az álbaloldal ezekért a jogokért áll ki. Nincs ebben semmi meglepő, megszokhattuk a kommunisták magasszintű képmutatását, különösen olyan ügyekben, melynek maguk a kiváltó okai.

Felcsúti Péter, az egykori munkásőrből lett bankár, 2006-ban a Bankszövetség elnöke (Róna Péter liberális közgazdász szerint, a devizaalapú hitelezés egyik fő felelőse.)

A hajléktalanság ugrásszerű növekedéséhez hozzájárult Korózs Lajos elvtársának, a munkásőr Felcsúti Péternek, a Raiffeisen Bank, és az egykori Bankszövetség vezérének, cinkostársainak kártékony tevékenysége, amit a devizaalapú hitelátveréssel okoztak a magyar társadalomnak, amely uzsorásszerű hitelszerződéseket az elvtársaival agyontűzdelt Bíróságok szentesítettek.

A bankár elvtársak megmutatták a „banküzem működését” a bíró elvtársaknak, és a magyar családok kifosztása törvényesítve volt! 

Korózs elvtárs a kommunista erkölcs alapján szólítsa fel banki elvtársait, különösen Felcsúti Péter munkásőr elvtársat, hogy adják vissza a devizaalapú hitellel becsapott embereknek az elárverezett házaikat, és azonnal tízezrekkel csökkenne a hajléktalanok száma. Ha már az erkölcsösségnél tartunk, Korózs elvtárs szólhatna a bíró elvtársaknak is, hogy ideje lenne a devizalapú átverésben vezető szerepet játszó banki elvtársakat színük elé citálni, és elég lenne, ha „csak” az erkölcs alapján vizsgálnák meg a felelősségüket!

(fotók internet)



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink
19:45
- Időjárás-jelentés
17:19
- Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje
16:03
- A kazincbarcikai Városvédők megválasztásuk esetén eltörlik a magánszemélyek helyi adóit, 50 ezer forintot adnak Karácsonykor a nyugdíjasoknak és a gyermekét egyedül nevelő szülőknek
15:27
- NVI: eddig közel 400 ezer ajánlóívet igényeltek a jelöltek és jelölőszervezetek
14:48
- Magyar Ásványolaj Szövetség: a harmadik-negyedik helyen van a hazai dízel és benzin ára a környező országok között
14:06
- Mészáros Csoporté a Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházlánca, a Brendon Holding Kft.
13:03
- KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál
12:12
- Megvesztegetett boncmesterek ellen emeltek vádat a fővárosban
11:05
- NAK: bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre
10:09
- Insura.hu: 5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben
MTI hírfelhasználó