Tivadar napja van. | 2024.04.20

Ujhelyi István az MSZP eu-képviselője nem érti, miért nevezik hazaárulónak?

2018-10-03 23:33:44

Ujhelyi Istvánnak az MSZP eu-képviselőjének nagy napja volt szerdán a magyar parlamentben. Elmondhatta, miért árulta el Magyarországot a Sargentini-jelentés megszavazásával. A képviselők jelentős hányada nem volt kíváncsi a magyarázkodására.

Ujhelyi az 1956-os forradalmat követő külföldi eseményeken keresztül próbálta a jelenkori Brüsszel jelentőségét bizonyítani. Furcsa párhuzam vonása volt ez egy olyan képviselőtől, aki annak az MSZP-nek a tagja, amely politikai szervezet utódpártja a szovjet megszállókkal kollaboráló, diktatúrát működtető MSZMP-nek

Ma csak ilyen furcsaságok történtek a parlamentben. A tömeggyilkos Apró Antal villájában lakó, kormányfőként éjjel-nappal, reggel-este hazudozó milliárdos Gyurcsány Ferenc is a demokráciáról beszélt.

Elvtársak álljunk meg egy szóra! 1956-ban és 1990-ben ellenetek harcoltak azok a demokraták, akiket nem kékcédulás csalással, hanem 2/3-os legitimitással választottak meg a polgárok!

Ujhelyinek, Gyurcsánynak és a többi kommunista örökösnek sem erkölcsi, sem morális alapja nincs arra, hogy kritizáljanak! Ha az elvtársak a magyarok érdekeit nézik, akkor elhúznak a búsba, magukkal viszik az összes demokrata szerepében tetszelgő kommunista kövületet és a belőjük kisarjadt ifjoncokat. Előtte visszaadhatják a sok tízezer milliárdot, és a sok százmilliárd KISZ és MSZMP pártvagyont, amit a kommunisták elloptak a magyar nemzettől. A diktatúrában meggyilkolt tízezrek életét már nem tudják visszaadni.

Ujhelyi István pedig gondolkozzon el azon, hogy jogosan nevezik-e hazaárulónak, amikor egyetlen más nemzet képviselője sem szavazna saját hazája ellen!