Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fidesz: Tiszavasvárira "ráfér" a fejlődés

2018-09-14 17:55:00

Sorsdöntő a vasárnap Tiszavasváriban tartandó időközi polgármester-választás, amely a város fejlődésére is hatással lesz - közölte Vinnai Győző, a térség fideszes országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón a Tisza-parti-kisvárosban pénteken.

    A képviselő együttműködést ajánlott a kormánypártok jelöltjeként induló Szőke Zoltánnak arra, hogy megválasztása esetén közösen fejlesszék tovább a várost, amelyre szavai szerint "ráfér" a fejlődés.
    A többi polgármesterjelöltről szólva Vinnai Győző kijelentette, Badics Ildikó független jelölt valójában a Jobbik "Vona Gábor-féle irányzatának" a támogatását bírja. "Ahogy Vona elárulta a Jobbikot, úgy fogja Badics Ildikó is elárulni ezt a várost" - fogalmazott.
    Simicskó István (Fidesz) kormánybiztos, országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatón elmondta, mindenki azt szeretné, hogy Tiszavasváriban nyugalom legyen, békés fejlődés és munkahelyteremtés induljon el. Ehhez olyan vezető kell, aki képes összefogni a helyi közösséget, a húsz éve helyi képviselőként dolgozó Szőke Zoltán pedig ilyen ember - tette hozzá.
    A településvezetői tisztségért Szőke Zoltánon kívül négy független jelölt, Munkácsi Mihály, Badics Ildikó, Nácsáné Kalán Eszter és Rozgonyi Attila méretteti meg magát vasárnap.