Tivadar napja van. | 2024.04.20

"A kommunista kutyából nem lesz nemzeti színű szalonna"

2018-09-11 07:01:00

A kommunista diktátorok „kölykei” kedden ismét elárulják Magyarországot. Az MSZMP utódpártjának, az MSZP-nek az elnöksége határozatot hozott, hogy EP-képviselői kedden, az Európa Parlamentben (EP) megszavazzák Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést. Egy klasszikust idézve, … „kommunista kutyából nem lesz nemzetiszínű szalonna!” A kommunista diktatúra szellemi örökösei, kölykei nem tagadják meg magukat, elvtársaik nyomdokain lépve, rutinszerűen árulják el nap mint nap Magyarországot.

Az 1990 tavaszi szabad országgyűlési választások után elmaradt az igazságszolgáltatás! Az emberiesség elleni bűnöket elkövető, diktatúrát működtető elvtársak, az 1989 előtti előprivatizációban ellopott nemzeti vagyonnal átmentették gazdasági és politikai befolyásukat. Az igazgató elvtárs és a párttitkár elvtárs a rendszerváltás követő napon már vadkapitalistaként zsákmányolta ki a magyarokat.

Ha lett volna igazságszolgáltatás, és a Zétényi – Takács igazságtételi törvényt Sólyom László vezette Alkotmánybíróság nem semmisíti meg, harminc év múlva Szanyi Tibor, Niedermüller Péter és társai nem készülhetnének árulásra.

A kormányzó hatalom többször megkísérelte a bíróságokat megtisztítani a diktatúrában kinevezett bíróktól, azonban minden igyekezetük kudarcba fulladt! Soros György amerikai milliárdos befolyása alatt lévő nemzetközi sajtó, anyagi támogatásától függő álcivil szervezetek, az 1990 előtt kinevezett bírók nyugdíjazását, a jogállam elleni támadásnak állították be.

Magyarországon a mai napig, olyan bírók is hoznak ítéletet, akiket Kádár János hatalombitorlása idején neveztek ki ítésznek. Az elmúlt harminc év ítéletei, különösen a kommunista bűnözők felelősségre vonásának elmaradása jól tükrözi Apró Antal villájában lakó Gyurcsány Ferenc, cenzorként működő Lendvai Ildikó, Niedermüller Péter, Dobrev Klára, az Apró-klán és elvtársainak a „jogállamért” aggódásának sikerét. Megúszták!

A magyar társadalomban örökösen kisebbségben lévő kommunisták úgy tudtak hatalomra jutni, ha csaltak a választásokon, ha idegen hatalommal kollaboráltak, vagy az ország kifosztására, kihasználására készülő pénzügyi körökkel szövetkeztek. 

Ujhelyi István az MSZP EP képviselője, a kommunista diktatúra egyik szellemi örököse, facebookos oldalán, eufórikus hangulatban, pontokba szedve próbálja igazolni keddi árulását, a megszokott hazugságokkal alátámasztva. Az igazság teljesen más.

1./ A rendszerváltáskor a teljes nemzeti vagyont ellopó kommunista bűnözők kölykei, szellemi örökösei 1994 - 1998, 2002 – 2010 között igazságosan osztották szét a nyomort! Amit nem tudtak ellopni, azt fillérekért eladták új „elvtársuknak”, a tőkének! Horn Pufajkás Gyula a teljes energiaszektort idegen kézre játszotta. Gyurcsány Ferenc és a munkásőrből bankárrá avanzsált Felcsúti Péter közreműködésével, 2004-től devizaalapú uzsorával családok százezreit fosztották ki a bankok.

2./ Az uniós források felhasználásával kapcsolatosan, állandó feljelengetésekkel próbálják Magyarországot lejáratni. Az igazság az, hogy 2007 – 2013 közötti ciklusban, Magyarországra érkezett uniós támogatásokat a hatalmon lévő MSZP – SZDSZ klientúra lenyúlta! Budapesten csak a négyes metró kivitelezési árából 167 milliárd forintot loptak el!

3./ A magyar igazságszolgáltatás soha nem volt teljesen független. 1990 előtt a kommunista diktatúra közvetlenül irányította a bíróságokat, 1990 után pedig a kommunista bírók nevezték magukat „függetlennek”. Újhelyi elvtárs azért aggódik, hogy a kommunista bírók nyugdíjazása után, a befolyásuk megszűnik.

4./ A kommunisták a dolgozók jólétéért csak akkor aggódnak, amikor nincsennek hatalmon! A szakszervezetek is csak azért érdeklik az elvtársakat, hogy tömegbázisuk legyen. A kommunisták csak a nyomort tudják igazságosan elosztani, meg a kölcsönökből az éhenhaláshoz se elegendő szociális segélyt.

5./ a magyar kormányt elsősorban azért támadják, mert az uniós bevándorláspolitika útjában áll.

A képre kattintva megtekintheti Ujhelyi István facebookos bejegyzését!

(címlapfotó: Mindenszó)