Auguszta napja van. | 2024.03.29

6. Kolorfesztivál Nyár esti könnyű- és komolyzene

2018-08-05 10:19:00

Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, zenei producer koncertjével robbant a 6. Kolorfesztivál könnyűzenei programsorozata Kazincbarcikán, augusztus 3-án. A Kolorcountry nekézsenyi helyszínén Horgas Eszter fuvolaművész és Révész Richárd kápráztatta el a közönséget.

Bereczki Zoltán (A képre kattintva, képtár nyílik.)

A nyári estén először a helyi tehetségek léptek a Mezey István Művészeti Központ udvarának színpadára. Elsőként a kazincbarcikai születésű Aleva Zsófia szórakoztatta a kilátogatókat. A fiatal tehetség jelenleg Szilvásváradon él, több tehetségkutató műsorban is megmérette magát és számos egri vagy barcikai rendezvény visszatérő fellépője.

ZTM Group (A képre kattintva képtár nyílik.)

Őt követően az Irinyi János Református Oktatási Központ diákjaiból és tanáraiból verbuválódott ZTM Group rázta fel a kilátogatókat. A csapat három éve alakult, azóta több országos díjat is bezsebelt. A ZTM Group színes muzsikájával a Kolorfesztivál közönségét is magával ragadta.

Az est sztárfellépője előtt Szitka Péter polgármester köszöntötte a fesztiválozókat. A jó hangulatot Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, zenei producer koncertje fokozta. A népszerű énekes nem először járt Kazincbarcikán, visszatérő fellépője a Kolorfesztiválnak, de koncertezett már az adventi időszakban is.

Bereczki Zoltán energikus előadásmódjának köszönhetően azonnal felrázta a szórakozni vágyókat. Ezen az estén felcsendült Bereczki legújabb dala, a Choices is, amit hamarosan már az egész világ dúdolni fog. A Pringles csipszcég ezt a dalt választotta új, egy évig futó kampányához. A dal egy nemzetközi tenderen nyert, ennek Free Demo volt a neve, és a londoni Grey reklámügynökség bonyolította le. Öt nemzetközi pályázó volt, Bereczki Zoltán volt az egyetlen magyar. Az énekes-színész koncertjére több mint ezren voltak kíváncsiak.

Ezen a napon Horgas Eszter fuvolaművész és Révész Richárd örömzenére invitálta a nekézsenyi és környékbeli lakosokat. A Kolofesztiválhoz először csatlakozott a település, amelynek lakói nagyon várták, hogy bekerülhessenek a Kolorcountry vérkeringésébe.

Horgas Eszter fuvolaművész (A képre kattintva, képtár nyílik.)

Horgas Eszter tavaly a Kazincbarcikai Görögkatolikus Templomban örvendeztette meg zenéjével a kultúrakedvelőket. A világhírű művésznő most egy igazán impozáns környezetben, a Konkordi teraszon varázsolta el közönségét.

www.kolorcity.hu