György napja van. | 2019.04.24 | MNB középárfolyam:

A milliárdos Gyurcsány legújabb kígyója

2018-07-17 17:40:00

A tömeggyilkos Apró Antal lányának segítségével, a magyarok kárára milliárdossá lett Gyurcsány Ferenc, a facebookon szidta az országgyűlési képviselőket, mert 18 %-kal megemelték a saját fizetésüket. Ebben a történetben az a legszomorúbb, hogy Gyurcsány Ferenc fizetése emelkedett, amely számára nem több, mint egy újabb ebéd a NOBU-ban.

A teljes magyar alumíniumipart lenyúló  Gyurcsány – Apró klánnak a magyar, a haza nem jelent semmit. (Torkos Matild Gyurcsány Ferenc első milliárdjai című írását ide kattintva elolvashatja.) A "jogállamba beépült" kommunisták ezidáig megvédték Gyurcsányt és az Apró-klánt a felelősségre vonástól!

Csekély annak a valószínűsége, hogy Fletóban feléledt az általa sokat emlegetett haza iránti felelősség. Ha így lenne, akkor visszaadná a kétes körülmények között összeharácsolt sok milliárdnyi vagyont, és az Apró-klánna együtt bocsánatot kérnének a magyaroktól, és örökre eltűnnének a közéletből!

"Mert nem az a legocsmányabb viselkedés, ha a fizetésből élőknek a bérét emelik, hanem az, amikor Nagy Imre sírjához, a hóhérának villájából érkezvén megkérdezi: Te mit tennél Imre?"

(di)