György napja van. | 2019.04.24 | MNB középárfolyam:

Közel 30 millió forintból újul meg a rudolftelepi Mikoviny Sámuel Tagiskola

2018-07-17 03:59:06

Július 11-én a Kazincbarcikai Tankerületi Központ képviselői átadták  a munkaterületet a kivitelezőnek. Az EFOP-4.1.3-17-2017 pályázat keretében elnyert forrásból megújul a Mikoviny Sámuel Tagiskola tanulást segítő terei. A kivitelezőnek legkésőbb ez év október tizenötödikéig be kell fejezni a munkát. A beruházást az edelényi Borsodszer Kft végzi.

A rendezvényen részt vett Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Székelyné Varga Mária tankerületi központ igazgatója, Szaniszló János a Kazincbarcikai Járási Hivatal vezetője, Nagyné Sándor Edina a KBTF Nonprofit Kft igazgatója, Juhász Péter a Borsodszer kft képviselője.

Taskó Gábor a kivitelező munkatársa ismerteti a beruházás menetét.

A rudolftelepi Mikoviny Sámuel Tagiskola tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése, az oktatási tevékenységhez használt termek és azok elérését szolgáló folyosók, közlekedők felújítása, valamint az épület energetikai- és fűtés korszerűsítése 29,82 millió forint támogatási forrásból valósul meg. Köszöntötte az esemény résztvevőit Demeter Zoltán országgyűlési képviselő és Szaniszló János a Kazincbarcikai Járási Hivatal vezetője. A diákok az új tanévet modernebb körülmények között kezdik majd meg. A pályázat azonosítója EFOP-4.1.3-17-2017-00245. Elnyert forrás 29,82 millió forint. Kivitelező Borsodszer Kft.

Megújul az iskola Bánhorvátiban, Rakacán és Szendrőládon című írásunkat idekattintva elolvashatja.