Tivadar napja van. | 2024.04.20

Fidelitas: a józsefvárosi fiatalok szavazzanak Sára Botondra!

2018-07-06 16:25:00

A Fidelitas arra kéri a józsefvárosi fiatalokat, hogy a vasárnapi időközi választáson szavazzanak a Fidesz-KDNP polgámester-jelöltjére, Sára Botondra, mert az ő megválasztása a garancia a nyolcadik kerületben elért eddigi eredmények megvédésére - mondta Baczkó Norbert, a Fidelitas kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján.

        A politikus a II. János Pál pápa téren tartott sajtótájékoztatón azt mondta, óriási tétje van a vasárnapi időközi választásoknak: a józsefvárosiak dönthetnek arról, hogy továbbhaladnak a fejlődés útján, vagy visszafordulnak. 
    Ha a józsefvárosiak most rosszul döntenek, minden eddigi eredményt kockáztatnak, mert az ellenzék és a "bukott SZDSZ álcivil jelöltje" alkalmatlan arra, hogy a megvédje a józsefvárosiak érdekeit - tette hozzá. 
    Baczkó Norbert szerint a nyolcadik kerület hosszú éveken keresztül leromlott közterületeiről, szörnyű állapotban lévő épületeiről és rossz közbiztonságáról volt híres. Ide vezetett az ellenzéki ámokfutás, ami majdnem tönkretette a kerületet - jegyezte meg.
    Értékelése szerint mára Józsefváros a fiatalok kerülete lett, egy olyan városrész, ahol jó fiatalként élni, lakni, egy pezsgő egyetemváros 13 egyetemmel, általános- és középiskolákkal, kiváló gimnáziumokkal. "A drogosokat pátyolgató civil szervezetek" eltűntek és érezhetően javult a közbiztonság - folytatta.
    Hangsúlyozta: Sára Botond jelenlegi alpolgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a garancia az eredmények megvédésére, ezért arra kért minden józsefvárosi fiatalt, hogy szavazzon rá.