Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fidelitas: a Magyar Helsinki Bizottság bevándorlást támogató szervezet

2018-06-27 15:15:00

A Magyar Helsinki Bizottság bevándorlást támogató szervezet, mivel "a Soros-hálózat többi tagjával együtt" azon dolgozik, hogy Magyarország bevándorlóállammá váljon - mondta a Fidelitas alelnöke szerdán Budapesten, a bizottság irodája előtt tartott sajtótájékoztatón.

    Falusi Vajk hangsúlyozta, hogy a Magyar Helsinki Bizottság és más szervezetek egész Európából bevándorlókontinenst akarnak csinálni. 
    Veszélyeztetik az igazságszolgáltatás függetlenségét is azzal, hogy bírókat akarnak befolyásolni és védelmet biztosítanak a terrorizmussal vádolt Ahmed H. számára - tette hozzá. 
    A sajtótájékoztatót követően a Fidelitas Bevándorlást támogató szervezet feliratú matricákat ragasztott annak a háznak a kapujára, amelyben a Magyar Helsinki Bizottság irodája található.
    Korábban Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője ragasztott Bevándorlást támogató szervezet feliratú piros matricát annak a háznak a bejáratára, amelyben az Amnesty International irodája található, majd a Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület fővárosi irodájának bejáratához ragasztott hasonló matricát az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség külügyekért felelős alelnöke.