Tivadar napja van. | 2024.04.20

A Margaret Island ad kompkoncertet a Balatonon

2018-06-12 14:06:00

A Margaret Island a következő fellépője a Nagyon Balaton rendezvénysorozat kompkoncertjeinek, az eseményre június 22-én kerül sor a Balatonon, Tihany és Szántód között.

    Tihanyból és Szántódról egy-egy komp indul el, hogy a tó közepén naplementekor összekapcsolódjon, lehetőséget nyújtva az együttes fellépéséhez és a közönség szórakoztatásához - írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójukban. Hozzátették: az estébe nyúló koncert élményét hangulatfények fokozzák, a vendégek ellátását büfé, kényelmüket ülőhelyek is szolgálják.
    "Óriási megtiszteltetés, hogy mi is részesei lehetünk a kompkoncert nyújtotta élménynek, nagyon várjuk már, hogy a Balaton közepén játszhassunk!" - idézték a szervezők Lábas Viki énekest, aki Törőcsik Kristóffal és Füstös Bálinttal alkotja a 2013-ban létrejött, alternatív popzenét képviselő zenekart.
    A szervezők utaltak rá, idén májusban a Halott Pénz kompkoncertezett a Balatonon, szeptember 8-án pedig az idén 50. születésnapját ünneplő Ákos lép fel.
    Az elmúlt években a kompkoncertek előadói között volt a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Tankcsapda és mások mellett a Stereo MC's is - jegyezték meg.