Henrik napja van. | 2020.07.15 | MNB középárfolyam:

Hollik: a Soros-hálózat összehangolt támadást indított a bevándorlás-ellenes Magyarország ellen

2018-05-31 14:11:55

A teljes Soros-hálózat célkeresztbe vette a bevándorlás-ellenes Magyarországot - mondta Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője csütörtökön újságíróknak.

    Hollik István kifejtette: az elmúlt napokban a teljes Soros-hálózat összehangolt támadást indított a bevándorlás-ellenes Magyarország ellen, Soros emberei és szervezetei óramű pontossággal egymás után teszik a Magyarországot támadó nyilatkozatokat.
    A kereszténydemokrata politikus rámutatott: Soros György célja változatlan, ő és a teljes Soros-hálózat azon dolgozik, hogy migránsokkal árassza el Európát. Orbán Viktor és kormánya pedig azon dolgozik, hogy ettől megvédje az országot - tette hozzá Hollik István.
    Szerinte a támadásokat Soros emberei és szervezetei szervezik, azért, hogy elhallgattassák a bevándorlás-ellenes Magyarországot. Ezért támadta az elmúlt napokban a Stop Soros törvényt a helsinki bizottság, az Amnesty International, a TASZ, a Human Rights Watch, az Eötvös Károly Intézet.  Ezért támadta Magyarországot a tegnapi EP-vitában is többek között Guy Verhofstadt,  az EP liberális frakciójának vezetője és Jean-Claude Juncker. Hozzájuk csatlakozott Josef Weidenholzer, a szociáldemokrata EP-frakció elnöke, sőt maga Soros György is - közölte.
    A szóvivő azt mondta: a támadások sora  nyilván nem ért véget, a teljes Soros-hálózat célba vette a bevándorlás-ellenes Magyarországot.