József napja van. | 2024.03.19

Magyarországnak vezető szerepe lehet az iszlám elleni kulturális harcban

2018-05-27 08:51:00

Kulturális keresztes hadjáratra van szükség, a civilizációra az egyik legnagyobb veszélyt jelentő iszlám ellen, és ebben Magyarországnak vezető szerepe lehet Milo Yiannopoulos brit újságíró szerint.

    Az M1 aktuális műsorában szombat este közölt exkluzív interjúban a jobboldali, amerikai Breitbart News hírportál korábbi szerkesztője kijelentette: a kulturális keresztes hadjáratnak egy olyan európai országból kell indulnia, amely a kommunizmus és a nácizmus legsötétebb korszakait is megtapasztalta.
    Magyarország kimondhatja, hogy nem kér ezekből a bevándorlókból, mert az emberek nem ezt akarják. "Sem Európának, sem a migránsoknak nem jó, ha korlátok nélkül befogadjuk őket" - fogalmazott az újságíró, aki szerint, ha valaki muszlimnak vallja magát annak nincs helye nyugaton, mert gondolkodása nem összeférhető az európai kultúrával.
    Örülne neki, ha Orbán Viktor az élére állna ennek a keresztes háborúnak - jegyezte meg. 
    Véget kell vetni a politikai korrektségnek, és meg kell védeni az európai értékeket - hangsúlyozta Yiannopoulos, aki szerint téves nézet, hogy az iszlám egy vallás, és mint minden más békevallás, az egy totalitárius politikai ideológia is, amely akárhova megy nem integrálódik, hanem radikalizálódik és szélsőséges formákat ölt. Az iszlám mindenütt gyilkosságot és elnyomást szül - mondta
    Míg a kereszténység racionális, az iszlám az alávetettségről szól, Allah bármit megtehet - tette hozzá.
    A kulturális keresztes háborúval szerinte megelőzhető a harmadik világháború. Fel kell mutatni az európai értékeket a szabadságot, a demokráciát, a tulajdonjogot, demonstrálni a nyugati civilizáció - a kapitalizmus, a vallásszabadság, a kereszténység -felsőbbrendűségét a világnak. Megmutatva az iszlám országokban teoretikus rendben, elnyomásban élőknek, hogy van jobb világ az övéknél - mondta.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány