Emma napja van. | 2024.04.19

A Csodalámpa Alapítvány közleménye

2018-05-25 17:21:00

Csodalámpás önkéntesek ülnek sárkányhajóba a hétvégén a Győrhöz közeli Kimlén, hogy megmutassák, összefogással a hihetetlennek tűnő álmok valóra válhatnak, s mindezzel egy-egy kisbeteg arcára mosolyt varázsolhatnak. A súlyos beteg gyerekek kívánságait immár 15 éve teljesítő Csodalámpa Alapítványt a Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület hívta meg az általuk már ötödik alkalommal szervezett, V. Greiner Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztiválra.

A rendezvényen mindenki talál igazán szórakoztató programot, a sárkányhajó-futamok mellett koncertek, vidám vetélkedők, szimulátorjátékok, tudományos játszóház, ugrálóvár és sok móka, kacagás várja az odaérkezőket. A hétvégi mulatság ideje alatt értékes nyeremények találnak gazdára azok között, akik tombolajegyet vásárolnak. A fesztivál szervezői és résztvevői a rendezvény kedvezményezettjének, a Csodalámpa Alapítványnak a tevékenységét támogatják, s közösen váltják valóra több beteg gyermek álmát. 
A Csodalámpa az életet veszélyeztető betegségben szenvedő, 3-18 év közötti gyermekek egy-egy kérését teljesíti országszerte. Az évente közel 300 megvalósult álom között van hinta, kerékpár, néhány gyermek szeretne a számára addig elérhetetlen helyre eljutni, hőlégballonon utazni, tűzoltókkal együtt menteni, filmforgatást megnézni vagy példaképeikkel, hírességekkel találkozni. Az eddig teljesített több mint 3300 kívánság fényképes beszámolója a www.csodalampa.hu oldalon olvasható. 
További információ: Felkai Márta +36-20-519-1652