Auguszta napja van. | 2024.03.29

Cristiano Ronaldo focistalányokról szóló Facebook-sorozat producere lesz

2018-05-11 17:15:00

Egy New York-i középiskolai lány focicsapatról szóló Facebook-sorozat executive producere lesz a világsztár futballista, Cristiano Ronaldo - értesült a The Hollywood Reporter.

    Az egyelőre cím nélküli vállalkozás Paul Lee új stúdiójában készül. A sorozat forgatókönyvét Liz Garcia és Josh Harto írja. A csapat történetét követő széria a sport közös nyelvét használja a faji, etnikai és társadalmi különbségek legyőzésében. Egyúttal beszámol a kamaszok életének hullámvasútjáról, a szerelem, barátság és család közötti hányódásaikról.
    "Az egyik dolog, amivel szívesen töltöm a szabadidőmet, a jó tévézés" - írta közleményében a Real Madrid szupersztárja, akinek Facebook oldalát 120 millióan követik.
    Felidézte, hogy a sorozatban szereplő focista lányok élete sokban hasonlít saját életének mélypontjaira és sikereire. "A sorozat az értékekről szól, a kihívásokról, a barátságról, a nehézségekről, kemény munkáról, együttérzésről, feszültségekről és összhangról. Egy szóval az életről" - fogalmazott Ronaldo.
    A Facebook élő videós programjában tavaly óta fontos helyet kap a futball. A közösségi média több szerződést kötött, mások mellett a Bajnokok Ligájával meccsek élő közvetítésére. Az új sorozatot a kilenc hónapja indított Facebook Watch videoplatformján lehet majd nézni.