Gedeon napja van. | 2024.03.28

Fezen - Először lép fel Magyarországon a Grammy-díjas Pitbull

2018-04-20 13:30:00

Először lép fel Magyarországon a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes Pitbull: a kubai származású amerikai rapper július 28-án ad koncertet a székesfehérvári Fezen Fesztiválon.

    A szervezők pénteki tájékoztatása szerint a legutóbbi futball világbajnokság himnuszát jegyző előadó nagyzenekaros koncertet ad Fehérváron.
    Mint írták, Pitbull az underground hiphopból átnyergelve a latinos ritmusokkal kevert poposabb műfajokba egyik pillanatról a másikra a slágerlisták csúcsán találta magát, 2009-es I Know You Want Me című slágere az év legnézettebb videója lett a YouTube-on. Ettől kezdve jöttek sorra a slágerek és a közös számok a világ legismertebb előadóival, mint Jennifer Lopez, Marc Anthony, Chris Brown, Shakira, Afrojack vagy Christina Aguilera. 
    A 21 éves Fezen Fesztivált idén július 25-28. között rendezik Székesfehérváron, a MÁV-pályán. Az eddig bejelentett névsorban szerepel a The Prodigy, a Mr. Big, a Helloween, az Enter: Shikari, Richie Kotzen, a Fozzy, a DragonForce, az Epica, a Metal Allegiance, Ákos, a Ministry, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi vagy a Quimby.