Andrea napja van. | 2024.04.18

Fidesz: ha Szél Bernadetten múlik, a nők és a családok lesznek a bevándorlás első áldozatai

2018-03-28 19:15:00

A Fidesz-frakció szerint ha Szél Bernadetten, az LMP miniszterelnök-jelöltjén és a többi "Soros-jelöltön" múlik, a nők és a családok lesznek a bevándorlás első áldozatai.

    A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Szél Bernadett szerint Orbán Viktor kormányfő nem tiszteli sem a nőket, sem a gyermekeket, ezért nem mondhatja magáról, hogy tiszteli a családokat. Bírálta a miniszterelnököt, amiért egy rádióinterjúban szerinte arról beszélt: bár a nők kevesebb tiszteletet érdemelnek, csupa férfiakból álló kormánya több tiszteletet ad nekik, mint amennyi kijárna.
    A Fidesz-frakció közleményében az áll: Szél Bernadett annyira tiszteli a nőket és a családokat, hogy ha rajta és a többi "Soros-jelöltön" múlik, "migránsokkal árasztják el az országot", aminek árát elsőként éppen a nők és a magyar családok fizetnék meg.
    Úgy folytatták: ha bevándorlóországgá tennék Magyarországot, emelkedne a nők elleni erőszakos bűncselekmények száma és a migránsok "eltartása" miatt elvennék a családtámogatásokat is.