Emma napja van. | 2024.04.19

Szellő Imre legyőzte Gyenyisz Gracsovot

2018-02-17 08:26:00

Tíz menet után pontozással győzte le Szellő Imre Gyenyisz Gracsovot a budakalászi Magyar Ring Gála főmérkőzésén péntek este - közölte a gála főszervezője az MTI-vel.

    Rácz Félix elmondta: a WBO cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka, a 19 győzelemmel álló, veretlen Szellő Imre a 16 győzelemmel, 5 vereséggel és 1 döntetlennel rendelkező Gyenyisz Gracsov ellen szállt ringbe, aki 2013-ban legyőzte minden idők legeredményesebb magyar profi ökölvívóját, Erdei Zsoltot. 
    A tíz menetre kiírt mérkőzésen mintegy kétezer néző előtt a 34 éves magyar bokszoló egy végig feszült mérkőzésen pontozással győzte le 35 éves orosz ellenfelét. 
    A pénteki gálán a nagyváltósúly magyar bajnoki övéért Fazekas László és Berki Ferenc Jr. csapott össze, utóbbi pontozással nyerte a párharcot. A nagyközépsúly magyar bajnoka Egedi Renátó lett, miután technikai kiütéssel az ötödik menetben legyőzte Krammerstodter Márkot. Az est folyamán a német Shefat Isufi is megvédte a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális övét az uruguayi Rafael Sosa Pintosszal szemben.
    Szorítóba lépett az Európa-bajnok Bacskai Balázs is, aki a tanzániai Meshack Mwankemwa ellen az ötödik menetben technikai kiütéssel nyert, a félnehézsúlyú magyar bajnok Kis Máté pedig a bosnyák Ermin Avdicot győzte le a negyedik menetben szintén technikai kiütéssel.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink
19:45
- Időjárás-jelentés
17:19
- Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje
16:03
- A kazincbarcikai Városvédők megválasztásuk esetén eltörlik a magánszemélyek helyi adóit, 50 ezer forintot adnak Karácsonykor a nyugdíjasoknak és a gyermekét egyedül nevelő szülőknek
15:27
- NVI: eddig közel 400 ezer ajánlóívet igényeltek a jelöltek és jelölőszervezetek
14:48
- Magyar Ásványolaj Szövetség: a harmadik-negyedik helyen van a hazai dízel és benzin ára a környező országok között
14:06
- Mészáros Csoporté a Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházlánca, a Brendon Holding Kft.
13:03
- KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál
12:12
- Megvesztegetett boncmesterek ellen emeltek vádat a fővárosban
11:05
- NAK: bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre
10:09
- Insura.hu: 5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben
MTI hírfelhasználó