Gedeon napja van. | 2024.03.28

Hétvégén nem lesz elérhető a Telenor ügyfélszolgálata

2018-02-14 14:24:00

A Telenor ügyfélszolgálatai rendszerfejlesztés miatt korlátozottan lesznek elérhetőek február 17-én szombaton este tíztől február 18-án vasárnap délig, a telefonos ügyfélszolgálat is korlátozottan működik majd - közölte a Telenor szerdán az MTI-vel.

    A mobilszolgáltató a fejlesztés miatt vasárnap egész nap díjmentesen felhasználható belföldi internethasználatot ad minden ügyfelének, amit automatikusan aktiválnak. 
    A rendszerfejlesztés időtartama alatt sem a személyes vagy online csatornán, sem a telefonos ügyfélszolgálaton nem lesz elérhető az egyenlegfeltöltés és -lekérdezés, az adatjegy feltöltés, a telefonszámla befizetés, az új szerződéskötés, a készülékvásárlás, a SIM-kártya csere, a tarifacsomag váltás, a MyTelenor applikáció, a szolgáltatás megrendelés, az online vásárlás, a feltöltőkártyás adategyeztetés, valamint az Expressz kártya regisztráció. 
    Ugyanakkor zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, illetve működni fog a mobil-parkolás, az autópálya matrica vásárlás és a szerencsejáték megrendelés - olvasható a közleményben.