Auguszta napja van. | 2024.03.29

A győri edző törlesztene a Szekszárddal szemben

2017-12-12 14:05:00

 

Völgyi Péter edző szerint csapatának, a CMB Cargo UNI Győrnek akad törlesztenivalója az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen a női kosárlabda Európa Kupában, ahol a két együttes a nyolcaddöntőbe jutásért mérkőzik meg egymással.

 

    "Van törlesztenivalónk a Szekszárddal szemben, szeretnénk visszavágni nekik a múltkori vereségért" - utalt a keddi, győri sajtótájékoztatón Völgyi a két gárda bajnoki összecsapására, amelyet október 22-én az élvonalban egyedüliként veretlen szekszárdiak 79-74-re nyertek meg Győrben.
    Hozzátette: a kupamérkőzés főpróbája számukra rosszul sikerült, hiszen vasárnap 79-70-re kikaptak a Cegléd vendégeként.
    "A nemzetközi kupában megmutatnánk, hogy itt a helyünk" - idézte a győri klub honlapja a szakembert, akinek csapata három győzelemmel és három vereséggel jutott tovább a csoportkörből. Ellenfelük, a Szekszárd 4/2-es mutatóval lépett tovább.
    "Egyik oldalról örültem, hogy a Szekszárdot kaptuk, hiszen jól ismerjük egymást, másrészt viszont sajnálom is, hogy egymás ellen játszunk, mert egy magyar csapat így biztosan búcsúzik" - mondta Völgyi. 
    A tréner elárulta: elsősorban agresszivitásban kell felvenniük a versenyt az ellenféllel. A vasárnap bokasérülést szenvedett Krivacevic Tijanáról elmondta, hogy még nem tudni, játszhat-e szerdán.

    program, a nyolcaddöntőbe jutásért, 1. mérkőzések:
    szerda:
CMB Cargo UNI Győr-Atomerőmű KSC Szekszárd 18.45
    csütörtök:
Aluinvent DVTK Miskolc-Bydgoszcz (lengyel) 18.00
    A visszavágókat mindkét párharcban jövő csütörtökön rendezik meg.