Gedeon napja van. | 2024.03.28

Tuzson: a "Soros-terv" célja, hogy bevándorláspárti kormány legyen Magyarországon

2017-12-02 08:31:00

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint a "Soros-terv" célja, hogy bevándorláspárti kormány legyen Magyarországon, lebontsák a kerítést, beengedjék a bevándorlókat és ne legyenek nemzetek.

    Tuzson Bence pénteken az M1 aktuális csatornán arról beszélt: Soros György üzletember megszólalásaiból azt látni, hogy benevezett a választási kampányba, pénzt "pumpál" Magyarországra, civil központokat hoz létre vidéki nagyvárosokban. Ezek az ő céljait segítenék, a bevándorlás erősítését, és azt, hogy hosszú távon megváltozzon Magyarország - fűzte hozzá.
    Szerinte ez egy választás előtt különösen veszélyes, hiszen külföldi pénzből támogatnának magyarországi szervezeteket azért, hogy befolyásolják a választások eredményét.
    Arra a kérdésre, hogy kinek az oldalán avatkoznának be ezek a szervezetek, Tuzson Bence azt mondta: még nem látni, hogy alakulnak a baloldalon a választási viszonyok, de az biztos, hogy bevándorláspárti képviselőket juttatnának az Országgyűlésbe.
    Az államtitkár kiemelte: a bevándorlás kérdése "magyar nemzeti létkérdés", a kormány pedig "magyar Magyarországot" szeretne.