Gedeon napja van. | 2024.03.28

Elítélték egy férfit, aki szexuális szerepjáték közben megfojtott egy nőt

2017-11-07 12:42:00

A bíróság első fokon hét év börtönre ítélte azt a férfit, aki szexuális szerepjáték közben fojtott meg egy prostituáltat a fővárosban - közölte a Budapest Környéki Törvényszék kedden az MTI-vel.

    A közlemény szerint a vádlott 2015. december 10-én egy szexuális szolgáltatást kínáló oldalon ismerkedett meg a sértettel, aki álnéven hirdette magát és azonnal rendelkezésre állt. 
    A nő 50 ezer forintot kért egy éjszakáért, amiben meg is állapodtak, azt is megbeszélték, hogy a vádlott "kikötözős szexuális szerepjátékot" szeretne játszani. A férfi lakásán úgy szeretkeztek, hogy a sértett a hasán feküdt, a keze össze volt kötözve hátul, a vádlott pedig az ágyon mögötte helyezkedett el. Majd a férfi gondolt egyet, és a nadrágszíjával közösülés közben 8-10 percen keresztül fojtogatta a nőt, egészen addig, amíg már nem adott életjelet.
    Amikor a vádlott tudatára ébredt tettének, autója csomagtartójába tette az élettelen testet és a sértett összes holmiját. Utóbbiakat kiszórta az autóból, majd egy kitette a holttestet is. A férfi éjfél körül ért haza, és a történtekről senkinek sem beszélt. 
    A holttestet egy kamionsofőr vette észre, és közben a nő eltűnését édesanyja is bejelentette a rendőrségen. 
    Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.