Csongor napja van. | 2024.04.16

Halász János: a nyugdíjasok is áldozatai a baloldal korrupciós botrányának

2017-10-28 15:59:00

Nyugdíjasok is áldozatai Gyurcsány és a baloldal korrupciós botrányának - jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szombaton Debrecenben sajtótájékoztatón.

    Halász János szerint "hétről hétre újabb megdöbbentő fejlemények látnak napvilágot a Czeglédy-botrányban".
    A legfrissebb hírek szerint nemcsak diákokat, hanem idős embereket is becsaptak: nyugdíjasokat is dolgoztattak, majd nem fizették ki őket - tette hozzá a frakciószóvivő.
    Halász János szerint a két legkiszolgáltatottabb munkavállaló a diák és az idős ember, ezért is "felháborító, hogy épp ezt a két korosztályt használták ki és csapták be Czeglédyék".
    "Ez gyalázatos viselkedés" - mondta a Fidesz-frakció szóvivője megjegyezve: mindeközben Gyurcsány és a szocialisták tovább falaznak Czeglédynek, "holott már lebuktak, hiszen kiderült, hogy Gyurcsány pénzelte Czeglédyt, vagyis Gyurcsány ott áll a cég mögött".
    A frakciószóvivő annak a meggyőződésének adott hangot, hogy "az eltüntetett pénzekből minden bizonnyal az MSZP és a DK kampányát akarták finanszírozni".
    "Ezért mondjuk mi azt, hogy a Czeglédy-botrány Gyurcsány és az egész baloldal korrupciós ügye" - fogalmazott Halász János hozzátéve: "és ennek a korrupciónak úgy tűnik, hogy nemcsak diákok, hanem nyugdíjasok is az áldozatai".