Emma napja van. | 2024.04.19

Tavaly Havas Szófia, az idén Szanyi Tibor gyalázta az 1956-os forradalmat

2017-10-22 22:50:00

„Ünnephez' közeledvén..." facebookos bejegyzésében a Köztárság téri kommunista pártház ostromakor megkinzott és a lábánál fogva felakasztott ÁVÓ-s fotójával üzent Szanyi Tibor az MSZP európa parlamenti képviselője, hogy 1956-ot ellenforradalomnak tekinti. Az utódpárt MSZP-ben elbújt posztkommunisták időnként megvillantják igazi énjüket, ahogy egy éve a pufajkás Horn Gyula unokahúga, Havas Szófia is tette, amikor az orosz állami tévében azt mondta, hogy 1956-ot a fasiszták „csinálták”!

Szanyi Tibor facebookos bejegyzése

Egy feljelentés nyomán a rendőrség nyomozgatott egy kicsit, de ez év májusában bűncselekmény hiányában megszüntették az eljárást a pufajkás unokahúga ellen.

Szanyi által közreadott képen az elnyomókat az utolsó pillanatig fegyveresen védő ÁVÓ-son végrehajtott népítélet egy szörnyű pillanata látható. Az évtizedes elnyomásban, félelemben, éhezésben élő, az ÁVÓ és ÁVH kínzásaitól, gyilkolászásaitól félő, mai mércével mérve észak-koreai viszonyok között élő magyar emberek mondtak ítéletet a Rákosi-diktatúra fegyveres támogatóján.

Holnap ünnep lesz! Tisztelet a Hősöknek!

Az emlékezet tisztaságát beárnyékolja, hogy huszonhét év után még itt vannak közöttünk a hazaárulók, a gyilkosok, a bűnösök kölykei és szellemei örökösei.

Életben vannak még vérbírók, vérügyészek, hóhérok, a diktatúra működtetésért felelős számos nomenklatúra tag. Az 1956-ot eltipró tömeggyilkos, Apró Antal villájában lakik az a Gyurcsány Ferenc, aki 2006-ban, a forradalom ötvenéves évfordulóján, Budapesten az ünneplő tömegbe lövetett!

Majd akkor lesz tiszta az ünnep, amikor Szanyi Tiborra, Havas Szófiára, az 1956-os forradalmat és szabadságharcot tagadókra, ócsárolókra, a diktatúra működtetőire, haszonélvezőire - különösen az Apró-klánra - a törvény teljes szigorral lesújt. Hét forradalmárt a bitófára küldő Grátz Endre halálügyész, vagy a fiatalkorú Mansfeld Pétert meggyilkoló Mátcsik György ügyész, a törvénytelen Kádári-diktatúrát kiszolgáló kommunista bűnözők a mai napig háborítatlanul élnek, és az áldozataik leszármazottainak munkájából is származó kiemelt nyugdíjjal tengetik mindennapjaikat!

Miért nem működik az igazságszolgáltatás, hogy a soha el nem évülő, emberiesség elleni bűncselekmények elkövetőit felelősségre vonja? Ezekre a kérdésekre kellene választ kapni, mert a múlt lezárása és igazságszolgáltatás elmaradása, örök teher marad a jövőn!  

(di) (nyitó fotomontázson Havas Szófia és Szanyi Tibor látható. Forrás: internet.)



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink
19:45
- Időjárás-jelentés
17:19
- Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje
16:03
- A kazincbarcikai Városvédők megválasztásuk esetén eltörlik a magánszemélyek helyi adóit, 50 ezer forintot adnak Karácsonykor a nyugdíjasoknak és a gyermekét egyedül nevelő szülőknek
15:27
- NVI: eddig közel 400 ezer ajánlóívet igényeltek a jelöltek és jelölőszervezetek
14:48
- Magyar Ásványolaj Szövetség: a harmadik-negyedik helyen van a hazai dízel és benzin ára a környező országok között
14:06
- Mészáros Csoporté a Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházlánca, a Brendon Holding Kft.
13:03
- KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál
12:12
- Megvesztegetett boncmesterek ellen emeltek vádat a fővárosban
11:05
- NAK: bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre
10:09
- Insura.hu: 5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben
MTI hírfelhasználó