Gedeon napja van. | 2024.03.28

Tom Jones szerint a zeneiparban is széles körű a zaklatás és az erőszak

2017-10-19 12:12:00

A zeneiparban is széles körű a zaklatás és az erőszak - hangoztatta Toms Jones a Harvey Weinstein botránnyal kapcsolatban a BBC-nek adott interjújában.

    "A zeneiparban is rendszeresen előfordulnak ilyen esetek. Sokan az ügynökökre panaszkodnak, akik különféle dolgok teljesítését várják el a lemezszerződéshez, ugyanúgy mint a filmszerződések esetében" - mondta a brit énekes a BBC rádió ötös csatornájának adott interjújában.
    A kérdésre, hogy tapasztalt-e hasonlót, Tom Jones azt válaszolta, "igen, a kezdetekben, igen."
    "Volt néhány ilyen eset. De kitérsz előle. Egyszerűen kisétálsz... És amit megpróbálnak nőkkel, azt férfiakkal is megpróbálják" - hangoztatta.
    Elmondta, hogy borzasztóan érezte magát, amikor karrierje kezdetén szembetalálta magát ilyennel. "De akkor arra gondolsz, hogy meg kell szabadulnod ettől az embertől, ez így nem lehetséges" - tette hozzá.
    Úgy vélte, hogy a hatalomban lévő emberek néha kihasználják helyzetüket, de "nem mindenki követ el zaklatást, bántalmazást, vannak jó emberek".
    A filmipar nagyjai ellen az elmúlt hetekben felmerült vádakról kijelentette, "ezek az esetek előfordulnak a szórakoztatóiparban, néha elleplezik azokat, de azután fény derül rájuk". 
    Olyan dolgok derülnek ki, amelyeknek már évekkel ezelőtt elő kellett volna jönniük. De ilyen a szórakoztatóipar, rivaldafényben vagy, és el kell fogadnod, a rossz dolgot a jóval együtt. Az igazság azonban mindig kiderül. Ha rosszat teszel, meg kell fizetned érte, vagy bizonyítanod, hogy nem tettél semmi rosszat" - hangoztatta Tom Jones.