Andrea napja van. | 2024.04.18

Átadtak egy mobil WC-t, vettek húsz db gyöngytyúkot, intéztek két lovas rendőrt - három évi fejlesztések Ózdon

2017-09-01 05:54:48

- Még az a szerencse, hogy önök aztán valóban nagy tudású, nagy munkabírású emberek - írja facebookos oldalán Lajos Nincs Soós ózdi küzdősport edző a helyi képviselőkről.  Meg is látszik ez a városon. Kellő szakértelemmel végzik a munkájukat.

"Biztosan bennem van a hiba, hogy nem látom a boltok polcain az Ózdi borokat. Kicsit hiányolom a fürdőzők hangoskodását az Uraji termálfürdőből. Lehet nagyot hallok! Tessék mondani, a panelházak tetején megy a kertgazdálkodás??? És a szélerőművek? Fantasztikusak! Csak úgy ontják az olcsó áramot Ózd városának! Az oxigéngyár területén lévő víztorony tetejére megálmodott étteremben mennyi a napi menü? Csak azért kérdem, mert ott lakom és akkor nem kéne messze mennem a kajáért! Ja, hogy ezekből a baromi nagy ígéretekből nem lett semmi? Értem! Nyugi, a nyilvános budi azért összejött. Fantasztikus volt a múltkori nyilvános mobil WC ünnepélyes, szalagos átadása? Még jó, hogy a Vikidál Gyulát nem hívtátok le, hogy elénekelje a Himnuszt! 

Gratulálok... 3 és fél év alatt átadtak Ózdon egy mobil WC-t, meg vettek 20 db gyöngytyúkot, egy tanyára, meg intéztek két darab lovasrendőrt, akik már nincsenek is! Komoly előrelépések ezek, kérem!

Összefoglalva a dolgokat, én és a sportolóim boldog emberként járunk le edzeni nap mint nap. A mostani városvezetés a sporthoz való hozzáállása miatt szégyellje magát. De meg lesz ennek az eredménye jövőre is, meg utána is, abban biztos vagyok."

A teljes facebookos posztot idekattintva elolvashatja.