Auguszta napja van. | 2024.03.29

Sörkülönlegességekkel és könnyűzenei koncertekkel készül a DreherFeszt

2017-08-21 14:15:00

A legkülönfélébb komlós, szűretlen és tanksör specialitásokkal, valamint mások mellett a Cloud 9+, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál koncertjével várja a látogatókat szeptember 2-án a DreherFeszt. 

    A Dreher Sörgyárak negyedik alkalommal nyitják meg Jászberényi úti kapuikat a közönség előtt - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
    A DreherFeszt nagyszínpadán a Cloud 9+, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál lép fel, majd népszerű DJ-k zenélnek a színpadon.
    A kisszínpadon a Keret Bloggal közösen indított DreherFeszt Felfedező zenei tehetségkutató verseny legjobbjai mérethetik össze tudásukat. A győztes zenekar 100 ezer forintos stúdiózásra beváltható fődíjat kap. A több mint 80 jelentkező együttesből a zsűri és a közönség szavazatai alapján ott lesz a Beans, a Sorbonne Sexual, a Kloggs és a Ljubljana. Az utolsó két fellépőre ezen a hétvégén derül fény: a közönség vasárnap a Keret Blog Facebook-oldalán élő videós szavazással választhatja ki a kedvencét.
    A zene mellett a fesztiválon a sörspecialitásoké lesz a főszerep. Kizárólag a fesztiválon lehet megkóstolni tanksör formájában a nemrég piacra dobott, gyümölcsös aromát biztosító Mosaic komlóval "fűszerezett" sörkülönlegességet, valamint a gyártó szűretlen, és bodzavirág aromájával megbolondított változatát és a csokoládés sört is, a magas alfa-sav tartalmú Centenniallel hidegkomlózott sör mellett, amely a Sziget Fesztivál 25. jubileumára készült.