Emma napja van. | 2024.04.19

Egy újabb jobbikos mese...

2017-08-19 23:03:24

Egyetlen számozott utcai lakos sem kapott egyetlen önkormányzati lakást sem ingyen Miskolcon. Ez cáfolhatatlan ténykérdés, minden más állítás csak zavaros, követhetetlen Jobbikos mese.

Ugyanis Miskolcon mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak, Miskolcon csak az kaphat önkormányzati lakást, aki tisztességgel fizeti a lakás bérleti díját, a közüzemi költségeket, és a rezsit is. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az egész egyszerűen hazudik, és ezalól a Jobbik sem kivétel.

A számozott utcák felszámolására 35 ezer miskolci polgár hozott érvényes társadalmi döntést, ezt minden tisztességes pártnak illik tiszteletben tartani. Ha Jobbik ezt a társadalmi döntést megpróbálja kiforgatni, azzal nem tesz mást, mint azt, hogy valójában a nyomortelepek mellé áll.

A Fidesz-KDNP azonban szövetséget kötött a miskolciakkal a nyomortelepek felszámolására, és ezt a szövetséget senki kedvéért nem árulja el. A nyomortelep felszámolási és rendteremtési programunkat minden politikai ellenszél mellett is következetesen végigvisszük.