Emma napja van. | 2024.04.19

Rövidesen startol az 5.Kolorfesztivál

2017-07-16 02:44:14

Az ország legszínesebb és legdinamikusabban fejlődő összművészeti rendezvénysorozata, az 5. Kolorfesztivál idén augusztus 1-jétől három héten keresztül plusz egy ráadás after hétvégével várja a közönségét.

Képek a 4.Kolorfesztiválról (A képre kattintva további képeket tekinthet meg.)

Minőségi és professzionális produkciókra számíthatnak a Kolorfesztivál látogatói 2017. augusztus 1-je és 20-a között Kazincbarcikán és a környék településein. Az összművészeti fesztiválprogram rengeteg színes produkciót vonultat fel. Az idei év meghatározó, központi helyszíne Kazincbarcikán a Csónakázó-tónál lesz, ahol Magyarország legnépszerűbb előadói lépnek színpadra. Hét napon keresztül, több mint 14 koncertet láthatnak az érdeklődők.

Deniz élő koncertje nyitja az 5. Kolorfesztivált

A Fonogram-és Barcika Art-díjas dalszövegíró, rapper 2016-ban óriási bulit csinált a 4. Kolorfesztivál graffity-hétvégéjén. Deniz már-már visszatérő fellépője az ország legnagyobb és legnépszerűbb fesztiváljainak, de elmondása szerint hazai pályán mindig örömmel zenél. Nem lesz ez másként az 5. Kolorfesztiválon sem, amikor zenekarával augusztus 4-én 19.00 órától olyan slágereivel örvendezteti meg a közönséget, mint a „Veled” az „Elegem van” a „Csoda” és a „Sehogy se jó”. A koncertre a belépőjegy ára elővételben 1500, a helyszínen pedig 2000 Ft, amely érvényes a Halott Pénz 21.00 órától kezdődő, fergetegesnek ígérkező fellépésére is.

Hét napon keresztül az ország legnépszerűbb előadói: Deniz, a Halott Pénz, Herczku Ági és a Banda, a Csík Zenekar, a Piramis, a P.Mobil, Marge, a Wellhello, Völgyesi Gabi és a Unique akusztik, a Magna Cum Laude, Lofti Begi, Rúzsa Magdi, a Children of Distance, valamint Majka és Curtis lépnek színpadra.

Szent István-ünnep és bormustra.

A fizetős programok mellett a Fő téri, ünnepi hangulatú bormustra és az ingyenes nagy koncertek, kiállítások és utcai művészeti akciók életre keltik a belvárost, az augusztus 20-i tűzijáték pedig méltó zárása lesz a háromhetes sorozatnak. A Kolor After Party a nyár utolsó, legnagyobb bulijának ígérkezik.
 
Kolor Kölyöksziget – ingyenes gyermekprogramok minden délután
A Kolor Kölyöksziget két héten keresztül várja majd minden nap a kicsiket ingyenes kulturális és sport programokkal, játszóházzal és a Kolorpiknikkel a Völgy parkban és a Mezey István Művészeti Központban.
 
KOLORCOUNTRY – Kazincbarcika és a térség településeinek összefogása

A fesztiválprogramok a környék településeit is megszínezik, a térségben számos egyedülálló, többnyire ingyenes program tekinthető meg, köztük koncertek, kiállítások, előadói estek.
A programhoz csatlakozó települések és helyszínek:
Bánhorváti, Berente, Dédestapolcsány, Dubicsány, Edelény, Jósvafő, Kurityán, Rudabánya, Sajóivánka, Sajógalgóc, Sajókaza, Sajószentpéter, Szuhakálló, Vadna Park.

Fesztiválbusz – különjárat az 5. Kolorfesztiválra

Miskolc – Kazincbarcika – Miskolc útvonalon, a fesztivál kiemelt napjain: augusztus 4., 5., 6., 10., 11., 12., 13.m, 18., 19., 20.
Rásegítő járatok indulása Miskolc autóbusz állomásról: 18.00, 20.00 óra
Kazincbarcika autóbusz állomásról: 21.00 óra
Éjszakai különjárat a rendezvény helyszínéről (Csónakázó-tó, Fő tér): 23 óra 50 perc
A fesztivál ideje alatt közlekedő rásegítő- és különjáratokat az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. autóbuszjáratai végzik. A rásegítő járatok a menetrend szerinti járatokkal azonos módon vehetők igénybe. Utazásra jogosítanak a teljesárú, valamint kedvezményes bérletek és menetjegyek, melyek elővételben is megvásárolhatók a Miskolci és Kazincbarcikai Autóbusz-állomáson.

Jegyvásárlás

Nyomtatott (print) formában is hozzájuthatnak az érdeklődők az 5. Kolorfesztivál programjaira szóló jegyekhez a kazincbarcikai és miskolci jegyértékesítési pontokon, vagy a programok napján a fesztiválhelyszínen.

Jegyértékesítési pontok

- 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5. – Egressy Béni Művelődési Központ
- 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9. – Mezey István Művészeti Központ
- 3530 Miskolc, Széchenyi út 16. – Miskolc Bolt és Kávézó

A programokról bővebben a www.kolorcity.hu oldalon tájékozódhatnak.