Gedeon napja van. | 2024.03.28

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében

2017-06-26 09:28:43

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 25-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Domaházán, a Dózsa György úton 11 óra körül egy motoros rosszul választotta meg járműve sebességét és egy kanyarban kicsúszott, a motoros pedig elesett, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

Szikszón, a Kassai úton 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért egy kanyarban lesodródott az útról, majd egy villanyoszlopnak ütközött.

Tarcalon, a Sport téren 17 óra körül egy autó sofőrje nem az út vonalvezetéséhez igazította járműve sebességét, ezért áttért a szemközti sávba és a vízelvezető árokban állt meg.

Tiszapalkonyán, a Dobó István úton egy autó vezetője túl gyorsan hajtott, ezért lesodródott az útról és egy oszlopnak ütközve állt meg.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset öt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztását.

 

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!