Auguszta napja van. | 2024.03.29

Drogkereskedőket fogtak el Nógrád megyében

2017-05-09 16:58:00

 Drogkereskedőket fogtak el Nógrád megyében, a nyomozás adatai szerint egy bátonyterenyei nő az anyjával együtt árulta a kokaint - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.

    Nágel Tamás elmondta: a 30 éves nő 2016-ban több alkalommal szerzett kokaint, amelyet 61 éves édesanyja segítségével több embernek értékesített.
    A két nő lakóhelyén megtartott házkutatás során a nyomozók kábítószer értékesítéséhez és fogyasztásához szükséges eszközöket, nejlontasakokat, injekcióstűket, digitális mérleget foglaltak le - tette hozzá.
    A referens tájékoztatása szerint a rendőrök a dílerek kapcsolatának felderítése során egy 30 éves balassagyarmati férfi lakóhelyén is házkutatást tartottak, a fogyasztónál egy nejlontasakba csomagolva kábítószergyanús, barnás színű növényi törmeléket találtak. Az anyagon elvégzett gyorsteszt a kannabiszra jellemző hatóanyagra pozitív jelzést adott.
    A kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított két nőt őrizetbe vették, a férfi ellen kábítószer-birtoklás vétség miatt indítottak eljárást.