Csongor napja van. | 2024.04.16

Tatabányai emberölések - Előállítottak egy fiatalt

2017-04-30 21:10:00

Előállítottak egy 15 éves fiatalt vasárnap délután Tatabányán a városban reggel talált holttestekkel összefüggésben - tudatta honlapján a rendőrség.

    "A rendőrök 2017. április 30-án 14 óra 55 perckor az emberölések kapcsán előállítottak egy 15 éves tatabányai lakost. A fiatal elszámoltatása jelenleg is folyamatban van" - olvasható a police.hu-n.
    A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint vasárnap reggel fél hatkor egy halott férfit találtak a Győri úton, majd fél kilenckor az előző esettől 500 méterre egy 56 éves férfi holttestéről kaptak bejelentést. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a két férfi bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.
    A Győri úti helyszín a város központjában található, a holttestet korábban egy buszmegállónak használt építményben találták meg, ahol rendszeresen hajléktalanok éjszakáztak. A második áldozatra a Reguly Antal téren találtak rá, egy tömbházak közötti füves területen.