Emma napja van. | 2024.04.19

Jean-Claude Juncker Európa jelenéről tárgyalt jóbarátjával, a milliárdos spekuláns George Soros amerikai állampolgárral

2017-04-30 17:01:00

George Soros amerikai milliárdos üzelmeit egyre jobban megismerheti a világ. Hálózatokat, álcivil szervezeteket épített ki számos országban, kézben tartva a médiát, a baloldali pártokat, és persze nagy hatással van a pénzügyekre is. A DCLeaks – DC szivárgás néven 2016-ban létrehozott weboldal – szerint az Európai Parlamentben 226 képviselő van George Soros zsebében!

Amikor a magyar balliberális EP – képviselők Magyarország ellen kérnek szankciókat, lehet, hogy a milliárdos spekuláns küldetését teljesítik?

Nemcsak Brüsszelben, hanem az egyes országokban is tevékenykedik a milliárdos spekuláns hálózata.

Feladatuk: demokrácia és antikorrupciós mázba csomagolva George Soros érdekeinek az érvényre juttatása, a nem együttműködő hatalom ellehetetlenítése.

Az amerikai demokrácia-exportot már mindenki ismeri, a korrupció elleni harcuknak pedig semmi köze a korrupcióhoz. Általában azok a vezetők a korruptak, akik a nemzeti érdekeket helyezik az amerikai és a sorosi érdekek elé.

George Soros manipulációihoz rengeteg pénzre van szükség, amit tízmilliók elszegényítéséből, országok tönkretételéből, tőzsdei spekulációval teremt elő.

Ahová Soros hiénái beteszik a lábukat, ott nyomort, romokban heverő társadalmat hagynak maguk után. (Gondoljunk Ukrajnára, Macedóniána.)

Soros a legnagyobb csaló a világon! Követőivel elhiteti, hogy filantróp és demokrata! Lehet-e a szó-szoros értelmében jótékonykodó emberbarát, amikor családok millióit taszítja a szegénységbe, aztán az így szerzett pénz töredékét (ami óriási összeg) a soros hálózat fenntartására költi?

Jean-Claude Junkers (b) Európai Bizottság elnöke, és Georg Soros milliárdos spekuláns, amerikai állampolgár megbeszélése európai belügyekről! (fotó 888.hu)

Barack Obama és a Clinton-klán bukása után az USÁ-ban egyre többen követelik a George Soroshoz köthető szervezetek elszámoltatását! Európában még ez várat magára, mert Soros jóbarátja, Jean-Claude Juncker az Európai Bizottság elnöke! Addig egy spekuláns milliárdos amerikai állampolgárnak beleszólása van Európa belügyeibe, ami kiderült a csütörtöki találkozójukról kiadott közleményből!

Hiszen George Sorosé a legnagyobb frakció az Európai Parlamentben!

(di) 

(címlapfotó pestisrácok)



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink
19:45
- Időjárás-jelentés
17:19
- Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje
16:03
- A kazincbarcikai Városvédők megválasztásuk esetén eltörlik a magánszemélyek helyi adóit, 50 ezer forintot adnak Karácsonykor a nyugdíjasoknak és a gyermekét egyedül nevelő szülőknek
15:27
- NVI: eddig közel 400 ezer ajánlóívet igényeltek a jelöltek és jelölőszervezetek
14:48
- Magyar Ásványolaj Szövetség: a harmadik-negyedik helyen van a hazai dízel és benzin ára a környező országok között
14:06
- Mészáros Csoporté a Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházlánca, a Brendon Holding Kft.
13:03
- KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál
12:12
- Megvesztegetett boncmesterek ellen emeltek vádat a fővárosban
11:05
- NAK: bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre
10:09
- Insura.hu: 5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben
MTI hírfelhasználó