Gedeon napja van. | 2024.03.28

Két gyilkosság Tatabányán - újabb holttestet találtak

2017-04-30 10:28:55

Mint már korábban beszámoltunk2017. április 30-án 5 óra 30 perc körül Tatabányán, a Győri úton holtan találtak egy férfit. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a férfi bűncselekmény áldozata lett. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Szintén ezen a napon 8 óra 35 perckor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés, hogy Tatabányán a Reguly Antal téren egy férfit holtan találtak. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján az 56 éves férfi szintén bűncselekmény áldozata lett. A rendőrök szakértők bevonásával a helyszíni szemlét megkezdték. A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel megkezdte a nyomozati cselekmények végrehajtását, az elkövető, vagy elkövetők azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

A nyomozók vizsgálják a két bűncselekmény közötti összefüggést.