Gedeon napja van. | 2024.03.28

Az MSZP szerint fizessenek a gazdagok, de a vörös milliárdosok nem kapkodtak a zsebük felé

2017-03-15 01:19:23

Kedden este Miskolcon ünnepelte az 1848-as forradalmat és szabadságharcot az MSZP vezérkara, élükön Botka László miniszterelnök-jelölttel. A mintegy ezer fős nagyon régi fiatalokból álló tömeget nem igazán tudta lázba hozni Molnár Gyula és Botka László kétségbeesetten, ezerszer elismételt, unalmas lózungjai. A nagymamik és nagypapik nem estek transzba, pedig Botkáék nyomták lendvaiasan lassan, és gyurcsányosan hadarva.

Részünkről a fáklyásmenet!

A komcsi vezérkar keserűen állapíthatta meg: már Borsod sem a régi! Az MSZMP és utódpártja az MSZP által nullára leamortizált Borsod-Abaúj-Zemplén megye megöregedett proletárjainak nyolcvankét év után - mint a kéthetes kismacskáknak - kinyílt a szemük.

Hiller haver nyomja a rizsát

Igaz, hogy foltokban, de érzékelni kezdték a színes, vörös ködmentes valóságot. Egy öntudatos prolit nem lehet egy szimpla habonyozással elhülyíteni.

Miskolcról és a környékéről összeszedett cca ezer fős munkásosztály - a szocializmusról nosztalgiázva - ismerheti azt a hatvannégy MSZP országgyűlési képviselőt, akik a rendszerváltás után éppen nem képviselték az elődpártjuk alatt tönkretett Borsodot.

Gőgös elvtárs otthon hagyta a fényképezőgépét (Épp az egyik fiatal hölgyet fűzi)

A munkásosztály harcos tagja levetve vörös színű szemüvegét, a Botka által kiabálva emlegetett magyar dollármilliárdosokra az elvtársai között lelt rá, akik a rendszerváltáskor a Föl, föl ti rabjai-t dúdolva lopták el a dolgozó nép vagyonát. Tsz-ek, gyárak, üzemek ezrei kerültek az elvtársurak tulajdonába ingyen, vagy fillérekért.

Az MSZP elődpártjának, az MSZMP kommunistái, különösen a párttitkár elvtársurak a kommunista igazgatóval, tsz-elnökkel összejátszva kiénekelték a dolgozó nép szájából a sajtot.

Ha Botka és Molnár elvtársak a gazdagokat akarják megadóztatni, a vörös bárók és vörös tőkések lopott vagyonánál kellene kezdeni. Az elvtársurak azt elfelejtették mondani a dolgozó nép maradványának Miskolcon, hogy Magyarországon annyi a vörös tőkés, mint égen a csillag.

Csak eddig Bárándy elvtárs! Csak eddig...

Molnár nagyon szenvedélyesen magyarázta, hogy Magyarországon van "akikre nem vonatkozik a törvény". Tökéletesen igaza van! A kommunista diktatúra felelőseit a mai napig nem lehetett elítélni, mert a magyar bíróság az igazságszolgáltatás helyett történészkedik.

Molnár még azt is mondta: "mi Botka Lacival olyan politikát fogunk csinálni, mint talán még senki ebben az országban, van hozzá erőnk, akaratunk, bátorságunk, mert ideje van annak, hogy végre ne az emberek szolgálják a hatalmat, hanem a hatalmon lévők az embereket...”

Molnár elvtárs nem politikát kellene csinálni, hanem lassan vagy hadarva bocsánatot kellene kérni a magyar emberektől, hogy elődpártjuk elárulta a hazát, gyilkolta a kommunista diktatúrával nem egyetértő polgárokat. Az 1990-ben a magyar társadalomtól ellopott kb. 50 000 milliárd Ft-nyi vagyont vissza kellene adni a jogos tulajdonosnak, és álszent módon ne a mélyszegénységről értekezzenek az azt okozók eszmei örökesei.

Ameddig nem zártuk le  a múltat, addig az MSZMP utódpártjának nincs erkölcsi alapja a jövőről beszélni!