Auguszta napja van. | 2024.03.29

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2017-03-14 10:50:00
Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. március 13-án három, nyolc napon belül gyógyuló, könnyű személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Putnokon, a Móricz Zsigmond utcán haladt egy személygépkocsi 7 óra 30 perckor, amikor a jármű sofőrje nem biztosított elsőbbséget egy másik autósnak, így összeütköztek.

Miskolcon, a Templom utcában haladt egy személygépkocsi 14 óra 30 perc körül, amikor a sofőr nem az útviszonyoknak megfelelőn választotta meg járműve sebességét, ezért kisodródott. Az autó útszélének ütközve állt meg.

Miskolcon, a Soltész-Nagy Kálmán utcán közlekedett egy tehergépkocsi 16 óra 30 perc körül, amikor a sofőr nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért nekiütközött egy álló tehergépkocsinak. Ez utóbbi jármű az ütközés következtében még két autónak sodródott neki.

 Az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják a balesetek körülményeit.

 A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedés résztvevőit, hogy a hasonló balesetek elkerülése érdekében mindenki tartsa be a sebességhatárokat és járműveiket a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően vezesse.