Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fidesz: a baloldal szégyene Majtényi jelölése

2017-03-13 07:31:30

A baloldali pártok szégyene, hogy egy olyan köztársaságielnök-jelöltet állítottak, aki nyilvánvalóan idegen hatalmi érdekeket szolgál - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában.

    Hidvéghi Balázs közölte: Magyarországon ugyan mindenki elmondhatja a véleményét, ám ha azt külföldi, idegen hatalmi érdekek, egy tőzsdespekuláns, Soros György érdekei irányítják, akkor legalább vallják be.
    Látható, hogy Majtényit Soros mozgatja, vagyis akkor inkább a bábszínházba kellene jelentkeznie egy pozícióért és nem a köztársasági elnöki posztra - fogalmazott a kommunikációs igazgató.
    Úgy vélekedett: Majtényi László össze-vissza hazudozik. Egyrészt a Sorostól kapott támogatás mértékéről, másrészt azt állítja, hogy nem is ismeri Sorost, miközben közösen hoztak létre egy intézetet. Az Eötvös Károly Közpolitikai Intézetet Soros Györggyel azért hozták létre, hogy befolyásolják a magyar közgondolkodást és politikai legitimáció nélkül megváltoztassák Magyarországot - mondta Hidvéghi Balázs.