György napja van. | 2024.04.24

Hátrányból fordítva magabiztos győzelem

2017-03-12 19:31:29

Alaposan ráijesztett szurkolóinkra csapatunk, hiszen a borsodi rangadón félidőben még a piros-fehérek vezettek. A második félidő elején azonban beindult a hazai henger, így magabiztos győzelemmel vágtunk vissza az őszi vereségért.

KBSC - DVTK II. 4-1 (0-1)

KBSC: Somodi - Szemere, Kardos, Belényesi, Süttő - Sigér, Burics, Faggyas, Lipusz - Farkas, Bene

Góllövők: Belényesi, Farkas, Sigér, Süttő

Több hiányzóval vágtunk neki az összecsapásnak, hiszen Fekete és Molnár eltiltás, míg Engel, Kis és Marius sérülés miatt hiányzott. A tét sem volt kicsi, hiszen a Monor vereségével lehetőségünk nyílott hat pontra ellépni egyik legfőbb riválisunktól.

Az első félidőben ennek megfelelően mi irányítottuk a játékot, ám helyzeteinket nem sikerült értékesíteni. Sőt, hidegzuhanyként a félidő végén Makrai egy cselsorozat végén talált Somodi kapujába. A második félidő tizedik perce meghozta az áttörést: Farkas beívelését Belényesi fejelte a hálóba. Negyed óra múlva a vezetést is megszereztük, Farkas ezúttal nem előkészítő volt, hanem befejező, hiszen Burics passzát lőtte a hálóba. Öt perc múlva eldöntöttük a meccset, Sigér fejelte be Süttő bal oldali beadását. A végére is maradt egy találat: Süttő szabadrúgásból vette be a DVTK II. kapuját. A mérkőzés krónikájához hozzá tartozik, hogy a diósgyőri Ivánkát az első félidő végén kiállította a játékvezető.