Gedeon napja van. | 2024.03.28

A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa az év szállodája

2017-02-25 09:10:00

 

Átadták az "Év Szállodája 2016" címeket pénteken Budapesten. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által tavaly negyedszer kiírt pályázaton ötcsillagos kategóriában a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa győzött.

 

    A szállodaszövetség tájékoztatása szerint a négycsillagosok között a fővárosban a Buda Castle Fashion Hotel, vidéken az alsópáhoki Kolping Hotel Spa&Family Resort nyerte el a címet.
    A háromcsillagos szállodák közül a fővárosi The Three Corners Hotel Art lett a legjobb.  
    A díjátadón különdíjakat is átadtak: a legdinamikusabb szállodai teljesítmény-növekedésért a gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda, az innovációért a vonyarcvashegyi Zenit Hotel Balaton, a legjobb személyzeti politikáért a Radisson Blu Béke Hotel Budapest vehette át az elismerést, a Főnix díjat az ibis Styles Budapest City kapta, Az év tematikus szállodája pedig a Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace lett.
    A zsűri a pontozáskor értékelte a magas üzemelési színvonalat, a piaci részesedést és növekedést, a vendégek elégedettségét, a minőséget, a személyzet oktatását, elégedettségét, és a társadalmi felelősségvállalást is. A zsűri megbízásából minden szállodában úgynevezett mystery vizsgálatot, azaz próbavásárlást is végeztek.
    A pályázatra - amelynek eredményhirdetése pénteken volt - 16 öt-, négy- és háromcsillagos szálloda jelentkezett.