Andrea napja van. | 2024.04.18

Szeretjük a biztonságos közlekedést

2017-02-15 07:15:17
Nemcsak szeretjük, hanem díjazzuk is azokat, akik mindent megtesznek a közlekedésbiztonságért. Mindenki nyert a „Minta-Család” elnevézésű programon, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőző Bizottsága indított útjára.

Közel 500 emléklapot és a sorsolásban való részvételt biztosító nyereményszelvényt osztottak ki a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain, azon járművezetőknek és családtagjaiknak, akiknél mindent rendben találtak közúti ellenőrzéseik során. A programban voltaképpen minden család nyert, azok is, akik nem kaptak emléklapot, hiszen minél több „Minta-Család” közlekedik a közutakon annál biztosabban érhet haza mindenki.

 

A program célját világosan megfogalmazza a családoknak adott emléklap:

„Köszönjük Önnek és családjának, hogy nem veszélyeztették a közlekedés biztonságát. Az Önöknél végrehajtott közúti közlekedésrendészeti ellenőrzés során a rendőrség mindent rendben talált. Így felelős magatartásukkal hozzájárultak a közlekedés biztonságának további javításához.”

 

A 2016 nyarán indított közlekedés biztonságát szolgáló program 2017. január 10-én lezárult. A szerencsés nyertesek díjait 2017. február 14-én Pitkó László r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője és Némethné Lovassy Mária r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmgelőzési Bizottság titkára adta át.

Bónusz ajándékként a kis Noel vágya is teljesült és közelről is megnézhetett egy rendőrautót.