Andrea napja van. | 2024.04.18

Korlátozták a forgalmat a Normafa, a visegrádi és a mátrai pihenőhelyek környékén

2017-01-15 14:12:00

 

Megteltek a normafai, a dobogókői, és a mátrai kirándulóhelyek parkolói, ezért a rendőrség korlátozta a forgalmat a környékükön - olvasható a police.hu oldalon vasárnap megjelent közleményekben.

 

    A rendőrségi közölte, hogy a forgalmi torlódás elkerüléséért nem engedik tovább az autókat a XII. kerületi Eötvös út és Fülemüle út kereszteződésétől. A Normafára csak a BKK menetrend szerinti autóbuszjáratai mehetnek tovább - tették hozzá. 
    Megteltek a parkolók Visegrádon és Dobogókőn is, ezért már Pilisszentkereszten visszafordítják a járművezetőket a rendőrök. Pilisszentkeresztről Dobogókő felé - a korlátozás ideje alatt - csak a menetrend szerinti autóbuszok közlekedhetnek.
    Visegrád térségében az arra közlekedő járművezetőknek torlódásra és lassú haladásra kell számítaniuk.
    Jelentős a járműforgalom a 24134-es úton Kékestető irányába, és a parkolók is megteltek a sícentrum közelében. Kékestető felé csak szabad parkolóhelyek esetén lehet felhajtani.
    A várakozó járművek Mátraháza belterületén parkolhatnak, míg a síelni érkezőknek a rendőrség azt javasolta, hogy a Mátraházáról induló buszjáratokat vegyék igénybe.
    Hozzátették, hogy a balesetek megelőzéséért a Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai a 24-es számú főút 15-ös kilométerénél, a Kékestetői elágazónál segítik az autósokat.