József napja van. | 2024.03.19

Folyóba fagyva találták meg a Sajószentpéterről eltűnt hétéves kislányt

2017-01-08 18:59:56

Sajószentpéter - A rendőrség a lakosság segítségét kéri: hétéves kislány tűnt el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajószentpéterről. A kicsi vasárnap délután tűnt el, családja kétségbeesetten kereste. 

Frissítés 19:45 - A kazincbarcikai hivatásos tűzoltók sötétedés után kapcsolódtak be a kutatásba, hőkamerával és lámpákkal keresték a gyermeket a befagyott Sajó folyó mindkét partján. A raj végül a befagyott folyó jégpáncélja alatt talált rá a gyermekre, bontóbalta segítségével feltörték a jeget, majd létra és mentőkötél segítségével kiemelték a testét a vízből. A mentők azonnal megkísérelték a gyermek újraélesztését, azonban már nem tudták megmenteni az életét - adta hírül a katasztrófavédelem.

- A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra 2017. január 8-án 16 óra előtt az eltűnt kislány édesanyja tett bejelentést, melyben elmondta, hogy gyermeke Sajószentpéteren játszott társaival, azonban 14 óra 45 perc körül ismeretlen helyre távozott és azóta sehol sem találják. Az eltűnt gyermek felkutatását a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nagy erőkkel megkezdte, azonban a kutatás ezidáig nem vezetett eredményre - írja a Police.hu.

Az eltűnt kislány megközelítőleg 102 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétszőke, ami hullámos és vállig ér. Eltűnésekor fekete alapon fehér mintás pamut nadrág, fekete színű derékig érő kabát, fehér színű sapka volt rajta. Ha bármilyen információja van, azonnal értesítse a rendőrséget!

(forrás:Blikk)



Képújság
Sajómente Média Alapítvány